Під Запоріжжям сапери знайшли залишки снаряду від РСЗВ "Смерч"

Під Запоріжжям сапери знайшли залишки снаряду від РСЗВ "Смерч".

Під Запоріжжям сапери знайшли залишки снаряду від РСЗВ "Смерч". Фото: zp.dsns.gov.ua

Події
10 травня 2023 12:48

За минулу добу, 9 травня, сапери ДСНС виявилии та вилучили небезпечні елементи ворожих снарядів у населених пунктах Запорізького та Пологівського районів.

Як повідомили у ГУ ДСНС України у Запорізькій області, впродовж доби сапери ДСНС вилучили касетний кумулятивно-уламковий елемент, три залишки снаряду від реактивної системи залпового вогню "Смерч", залишок протитанкової керованої ракети та гранотометний постріл.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначені вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки.

Всього від ГУ ДСНС для проведення гуманітарного розмінування і надання допомоги залучалося 35 рятувальників та 11 одиниць техніки.

Підрозділи ДСНС перебувають в підвищеній готовності і на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах