Що зараз відбувається в окупованому Енергодарі через евакуацію армії РФ

Що зараз відбувається в окупованому Енергодарі через евакуацію армії РФ.

Що зараз відбувається в окупованому Енергодарі через евакуацію армії РФ. Фото: gettyimages.com

Події
09 травня 2023 14:25

Російські окупанти вивозять із Енергодара, міста-сателіта Запорізької АЕС, документацію, комп’ютерну техніку, інше награбоване майно, у місті не працюють магазини й аптеки, автозаправки й банкомати спорожніли.

- Повивозили обладнання з медико-санітарної частини, комп’ютерну техніку, документацію, паспортний стіл, який вони розташували у приміщенні ЦНАПу. Не працює інтернет стаціонарний, який був до цього, не працюють продовольчі магазини, аптеки, – повідомив міський голова Енергодара Дмитро Орлов у коментарі проєкту "Радіо Свобода" "Новини Приазов’я".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Орлов додав, що ажіотаж по певних категоріях продуктів та засобів першої необхідності. АЗС та банкомати також порожні. Окупаційна влада вже кілька днів вивозить свою документацію, очікуючи контрнаступу ЗСУ.

Раніше ми писали, що у тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники в паніці спалюють мішками документи у приміщенні поліції та вивозять техніку паспортного столу до РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах