Окупанти вивозять награбоване із Запорізької області в напрямку Криму

Окупанти вивозять награбоване із Запорізької області в напрямку Крима.

Окупанти вивозять награбоване із Запорізької області в напрямку Крима. Фото: segodnya.ua

Події
09 травня 2023 10:28

Російські окупаційні війська продовжують грабувати людей, підприємства, державні установи на тимчасово захоплених територіях Запорізької області. Награбоване майно везуть у напрямку анексованого Крима. 

Як повідомили у Генеральному штабі Збройних сил України, загарбники грабують майно з населених пунктів, що розташовані неподалік лінії зіткнення. Для вивезення награбованого залучають водіїв та власників вантажівок з числа місцевих колаборантів. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Раніше повідомлялось, що у тимчасово окупованому Мелітополі російські загарбники в паніці спалюють мішками документи у приміщенні поліції та вивозять техніку паспортного столу до РФ.

Нагадаємо, 5 травня росіяни оголосили "евакуацію" в окупованій частині Запорізької області. Жителів 18 населених пунктів, у тому числі з міст, нібито тимчасово вивезуть у глиб регіону через обстріл у прифронтовій зоні.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах