У Запоріжжі п'яний чоловік вдарив 10-річного сина співмешканки і вигнав його на вулиці вночі

У Запоріжжі п'яний чоловік вдарив 10-річного сина співмешканки і вигнав його на вулиці вночі.

У Запоріжжі п'яний чоловік вдарив 10-річного сина співмешканки і вигнав його на вулиці вночі. Фото: freepik.com

Події
04 травня 2023 14:40

В Заводському районі Запоріжжя цивільний чоловік погрожував жінці ножом, а потім побив її 10-річного сина та вигнав дитину на вулицю вночі.

Як повідомили у Нацполіції, 22 квітня о 04:20 жінка викликала поліцію. На місце виклику прибула мобільна група з реагування на факти домашнього насильства. Біля будинку поліцейські побачили хлопчика без теплого одягу і босоніж.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мобільна група з’ясувала, що 39-річний чоловік повернувся додому п’яний і влаштував скандал. Своїй співмешканці він погрожував розправою, а її 10-річного сина вдарив та вигнав на вулицю.

Поліцейські склали на чоловіка адмінпротоколза за вчинення домашнього насильства та застосували заборонний припис терміном до 10 діб.

Повідомляється, що всього за квітень зафіксовано понад 150 випадків домашнього насильства. До адміністративної відповідальності притягнуто близько 140 кривдників, а для забезпечення безпеки постраждалих винесено 178 термінових заборонних приписів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах