Росія перекидає військову техніку та "зуби дракона" на Запорізький напрямок

РФ перекидає військову техніку на Запорізький напрямок через Маріуполь.

РФ перекидає військову техніку на Запорізький напрямок через Маріуполь. Фото: t.me/andriyshTime

Події
04 травня 2023 13:23

Російські військові продовжують накопичувати сили у Запорізькій області. Чергову колону військової техніки та вантажівок із "зубами дракона" вони знову відправили у бік Бердянська.

Як повідомив радник мера Маріуполя Петро Андрющенко, 3 травня було зафіксовано рух вантажних автомобілей зі спеціальною позначкою через Маріуполь в село Розівка Пологівського району Запорізької області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Каравани "Зубів дракону" через Маріуполь рухаються в село Розівка Запорізької області. Машини мають спеціальну позначку для швидкого пропуску – круг з перекресленою літерою А (). Посилене постачання відбувається весь останній тиждень, – зазначив Андрющенко.

РФ перекидає військову техніку на Запорізький напрямок через Маріуполь.РФ перекидає військову техніку на Запорізький напрямок через Маріуполь. Фото: t.me/andriyshTime

Також Андрющенко повідомив, що зберігається активний рух військової техники та сил ворога в напряму Мангуш / Бердянськ через Маріуполь. Понад 20 вантажівок з БК, щонайменш три САУ, велика кількість віськової техники війського призначення рушили у Запорізькому напрямку.

РФ перекидає військову техніку на Запорізький напрямок через Маріуполь.РФ перекидає військову техніку на Запорізький напрямок через Маріуполь. Фото: t.me/andriyshTime

Варто зазначити, що "зуби дракона" – це одне із фортифікаційних захисних споруд, які призначені для уповільнення руху українських транспортних засобів і заманювання їх до заданих позицій, де російські війська можуть задіяти свою артилерію.

До цього повідомлялось, що у більшості техніки відсутнє маркування. В інших v, v в квадраті, o та трикутники з колом.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах