Їжу та воду привозять на станцію: окупанти бояться залишати Запорізьку АЕС

Їжу та воду привозять на станцію: окупанти бояться залишати Запорізьку АЕС.

Їжу та воду привозять на станцію: окупанти бояться залишати Запорізьку АЕС. Фото: hromadske.radio

Події
03 травня 2023 14:11

Окупаційне "керівництво" захопленої росіянами Запорізької атомної електростанції масово проситься у "відпустку" у керівництва РФ. Окупанти хочуть "відпочити" ближче до Керченської протоки, таким способом шукаючи шляхи для евакуації.

Як повідомили ДП "НАЕК "Енергоатом", через нестачу персоналу "керівників" середньої ланки на "відпочинок" не пускають. А ось головний колаборант станції Юрій Черничук ще 1 травня поїхав до анексованого росіянами Криму.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Решта колаборантів, які хочуть виїхати на півострів, намагаються знайти собі заміну серед співробітників Запорізької атомної станції.

На станції поки що перебувають представники "Росатому", проте вони бояться залишати територію Запорізької АЕС. Їжу та напої привозять їм прямо туди.

- Не залишаючи Запорізьку АЕС окупанти відсвяткували й "мир, працю, травень". По-сучасному – із видовищами: до стандартного продовольчого "набору" замовили ще й "дівчат", – повідомляють місцеві.

Раніше ми писали, що за даними британської розвідки, російські окупанти спорудили оборонні позиції на реакторах Запорізької АЕС в Енергодарі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах