У поліції показали наслідки обстрілів Запорізької області

У поліції показали наслідки обстрілів Запорізької області -

У поліції показали наслідки обстрілів Запорізької області - фото: zp.npu.gov.ua

Події
29 квiтня 2023 14:42

За вчора, 28 квітня, російські війська завдали 56 ударів по інфраструктурі Запорізької області з різних видів озброєння. Правоохоронці зафіксували 22 повідомлення про руйнування, а в переважній більшості – це будинки мирних жителів.

У ГУНП у Запорізькій області розповіли, що вчора окупаційні війська вдарили з авіації по Успенівці, обстріляли з реактивних систем залпового вогню Степногірськ і Кам’янське, запустили три ворожі дрони по території сіл Чарівне та Кам’янське, також здійснили 50 артилерійських атак по Гуляйполю, Оріхові, Новоданилівці, Новоандріївці, Малій Токмачці, Білогір’ю, Ольгівському, Чарівному, Гуляйпільському, Кам’янському, Степовому.

Російські війська обстріляли Запорізьку область -Російські війська обстріляли Запорізьку область - фото: zp.npu.gov.ua

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Населені пункти атакували з різних видів озброєння -Населені пункти атакували з різних видів озброєння - фото: zp.npu.gov.ua

Найбільше влучань працівники поліції зафіксували в Оріхівському районі, зокрема – по оселях громадян. Також постраждали домоволодіння мешканців Гуляйпільського району. У будинках посікло дахи та потрощило вікна, пошкодило й прилеглу до будинків територію.

Унаслідок обстрілів є руйнування -Унаслідок обстрілів є руйнування - фото: zp.npu.gov.ua

Правоохоронці задокументували наслідки російської агресії та зібрали докази воєнних злочинів. За цим фактом розпочали кримінальне провадження за порушення законів та звичаїв війни.

Наслідки ворожого обстрілу -Наслідки ворожого обстрілу - фото: zp.npu.gov.ua

На місцях працювали правоохоронці -На місцях працювали правоохоронці - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах