Поліція знайшла дівчинку, яка зняла прапори України з проспекту в Запоріжжі

Поліція знайшла дівчинку, яка зняла прапори України у центрі Запоріжжя

Поліція знайшла дівчинку, яка зняла прапори України у центрі Запоріжжя - фото: zp.npu.gov.ua

Події
26 квiтня 2023 15:27

Днями по соцмережах розлетілося відео, на якому видно, як у Запоріжжі молода дівчина пізно ввечері витягла з кріплення та забрала два прапори біля проїжджої частини на проспекті Соборному. Порушницю знайшли поліцейські.

Як повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області, інцидент стався 24 квітня близько 22:00 у Дніпровському районі. 18-річна дівчина зняла два прапори на Соборному проспекті. Все це на мобільний телефон зняли її друзі і відео вмить розлетілося по соцмережах.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці дівчину знайшли. У неї вдома виявили й речові докази – прапори. Сама вона провину свою визнала, але намагалася виправдати дії впливом алкоголю. Щодо дівчини склали адмінматеріали за статтею за дрібне хуліганство. Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу до 119 гривень, або громадських, або виправних робіт, або арешту на строк до 15 діб.

Поліція знайшла дівчинку, яка зняла прапори України у центрі Запоріжжя -Поліція знайшла дівчинку, яка зняла прапори України у центрі Запоріжжя - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах