Окупанти підчепили сибірську виразку, риючи окопи у Запорізькій області

Окупанти підчепили сибірську виразку, риючи окопи у Запорізькій області.

Окупанти підчепили сибірську виразку, риючи окопи у Запорізькій області. Фото: defence-ua.com

Події
25 квiтня 2023 17:59

Група російських військових розрила могильник худоби на тимчасово окупованій території Запорізької області і захворіла на сибірську виразку.

За словами мера Мелітополя Івана Федорова, інцидент стався на тимчасово окупованих територіях Запорізької області. Окупанти підчепили небезпечну хворобу під час риття окопів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Внаслідок інциденту цілий ворожий підрозділ відправили на карантин. А двох оккупантів із симптомами захворювання спочатку доставили до лікарні Мелітополя, а потім, вже після підтвердження діагнозу, вивезли у невідомому напрямку.

- Навіть українська земля витісняє окупантів. Хепі енду їм точно не буде, – підсумував Федоров.

Сибірська виразка – гостре, особливо небезпечне інфекційне захворювання всіх видів сільськогосподарських, домашніх і диких тварин, а також людей. Проходить у людей найчастіше з ураженням шкіри й утворенням особливого карбункула, набряку та регіонарного лімфаденіту на тлі гарячки та інтоксикації, рідше з ураженням легеневої, кишкової систем.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах