Побили і залишили непритомним біля дороги: у Запоріжжі напали на переселенця

Побили і залишили непритомним біля дороги: у Запоріжжі напали на переселенця -

Побили і залишили непритомним біля дороги: у Запоріжжі напали на переселенця - ілюстрація: france24.com

Події
23 квiтня 2023 17:16

У Запоріжжі зловмисники напали на переселенця. Вони запропонували йому допомогу у пошуку тимчасового житла, привели до будинку, де побили та заволоділи його майном. Далі постраждалого непритомним залишили вночі біля дороги.

Про те, що біля будинку лежить чоловік непритомний із численними тілесними ушкодженнями, в поліцію повідомив мешканець Олександрівського району. На місце приїхали медики та правоохоронці. Після того, як постраждалий прийшов до тями, поліцейським вдалося встановити його особу та з'ясувати обставини скоєного злочину, повідомили у ГУ Нацполіції у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як з'ясувалося, 18 квітня 55-річний чоловік – вимушений переселенець із Донецької області – приїхав до Запоріжжя з метою підзаробити. Увечері він запізнився на поїзд і змушений був шукати місце для ночівлі. Допомога йому запропонували двоє випадкових перехожих.

Незнайомі люди привели чоловіка до приватного будинку. Близько десятої вечора між ними після спільного вживання спиртних напоїв виник конфлікт. Один з нових знайомих схопив дерев'яний ціпок і завдав переселенцю численних ударів по голові та тілу, внаслідок чого той знепритомнів.

Прийшовши до тями, потерпілий виявив, що у нього забрали майно та банківські картки. відсутність майна та банківських карток.

Протягом доби правоохоронці встановили та затримали нападників. Ними виявилися раніше засуджені за майнові злочини чоловіка 28 та 40 років. Обидва – без постійного місця проживання.

Зловмисники встигли збути викрадене, але правоохоронці встановили особи покупців та вилучили як речові докази речі потерпілого. Після проведення слідчих дій їх буде повернуто власнику.

Затриманим повідомили про підозру та посадили під варту. Їм загрожує до 15 років ув'язнення з конфіскацією майна.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах