Постраждали приватні будинки: ворог завдав авіаудар по Запорізькій області

Постраждали приватні будинки: ворог завдав авіаудар по Запорізькій області.

Постраждали приватні будинки: ворог завдав авіаудар по Запорізькій області. Фото: t.me/zoda_gov_ua

Події
20 квiтня 2023 10:31

Ворог завдав черговий удар по прифронтову Гуляйполю. Внаслідок удару по Гуляйполю знищено приватний будинок. Дивом ніхто не постраждав.

- Внаслідок обстрілу повністю зруйновано приватний житловий будинок. Інформація щодо загиблих або травмованих не надходила, - написав голова Малашко.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під щоденним ворожим обстрілом перебуває й Оріхів. Сьогодні, 19 квітня, російські окупаційні війська завдали чергового авіаційного удару по місту. Про постраждалих не повідомляється.

Постраждали приватні будинки: ворог завдав авіаудар по Запорізькій області.Постраждали приватні будинки: ворог завдав авіаудар по Запорізькій області. Фото: t.me/zoda_gov_ua

За минулу добу ворог здійснив 86 ударів по 13 населених пунктах з різних видів озброєння. Зафіксовано 20 нових руйнувань, але люди, на щастя, не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах