У двох районах Запорізької області знайшли снаряди від РСЗВ

У двох районах Запорізької області знайшли снаряди від РСЗВ.

У двох районах Запорізької області знайшли снаряди від РСЗВ. Фото: dp.dsns.gov.ua

Події
11 квiтня 2023 14:49

У Запорізькій області вилучили залишки снарядів від "Смерчу" та "Урагану".

Як повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області, 11 квітня впродовж доби сапери ДСНС вилучили одну одиницю залишків снаряду від реактивної системи залпового вогню "Смерч", один касетний кумулятивно-уламковий елемент та один касетний елемент від реактивної системи залпового вогню "Ураган", які виявлені у населених пунктах Запорізького та Пологівського району.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Зазначені вибухонебезпечні предмети знищені відповідно підготовленими фахівцями-піротехніками з дотриманням правил безпеки, – йдеться в повідомленні.

Також, для забезпечення побутових потреб населення співробітники ДСНС здійснили підвіз 20 тонн технічної води в Оріхові, Гуляйполі Пологівського району та в смт Степногірськ Василівського району.

Всього від ГУ ДСНС для проведення гуманітарного розмінування і надання допомоги залучалося 27 рятувальників та 10 одиниць техніки.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах