Яка комендантська година буде у Запоріжжі на Великдень-2023

Яка комендантська година буде у Запоріжжі на Великдень-2023 -

Яка комендантська година буде у Запоріжжі на Великдень-2023 - фото: freepik.com

Події
14 квiтня 2023 10:23

2023 року комендантська година у Запоріжжі та Запорізькому районі на Великдень не зміниться. Вона триватиме з 00:00 до 05:00, як і щодня у зв'язку із новим наказом ЗОВА.

Проте людей просять не збиратися масово. Як повідомив голова Запорізької ОВ Юрій Малашко, керівники релігійних організацій мають убезпечити мирних жителів від можливих провокацій з боку країни-агресорки та розмістити інформацію про найближчі укриття у своїх установах.

- Ми не рекомендуємо масово збирати людей і перенести церковні служби в онлайн-режим чи за графіком, щоб уникнути великого скупчення людей. А найважливіше – відмовитись від нічних богослужінь. Особливо обережними прошу бути мешканців громад на лінії вогню, – наголосив Юрій Малашко.

Нагадаємо, що у Запоріжжі та Запорізькому районі комендантська година тепер з 00:00 до 05:00, а на решті території Запорізької області – з 23:00 до 05:00. Алкоголь наразі дозволили продавати з 10:00 до 21:00.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах