Вибухи у Запоріжжі вночі 9 квітня: загинули батько та 11-річна дівчинка

Вибухи у Запоріжжі вночі 9 квітня: загинули батько та 11-річна дівчинка  -

Вибухи у Запоріжжі вночі 9 квітня: загинули батько та 11-річна дівчинка  - фото: t.me/kurtievofficial

Події
09 квiтня 2023 08:37

Сьогодні вночі, 9 квітня, у Запоріжжі пролунало кілька вибухів. Стало відомо, що дві російські ракети прилетіли у приватний сектор міста.

Як повідомив секретар міськради Анатолій Куртєв, один будинок знищено, ще в десятках сусідніх постраждали вікна та покрівлі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Відомо про двох загиблих людей – це чоловік та дитина 2012 року народження, яка померла в кареті швидкої допомоги. За даними рятувальників, це були 50-річний батько та 11-річна донька. 46-річну маму передали лікарям прихованої допомоги. Старша донька сім'ї була у гостях.

Одну жінку госпіталізували до лікарні, ще одній людині допомогу надали на місці.

На даний момент вулицю відключено від електрики та газу. Працюють служби. Люди поки що можуть зігрітися та попити гарячі напої у двох автобусах, які стоять на місці події.

У ГУ ДСНС у Запорізькій області повідомили, що внаслідок ракетного обстрілу сталося часткове руйнування житлового будинку з подальшим загорянням на площі 100 квадратних метрів.

Дві російські ракети прилетіли до приватного сектору міста. -Дві російські ракети прилетіли до приватного сектору міста. - фото: t.me/kurtievofficial
Дві російські ракети прилетіли до приватного сектору міста. -Дві російські ракети прилетіли до приватного сектору міста. - фото: t.me/kurtievofficial
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах