Підірваного у Мелітополі гауляйтера вивезли до Криму

Підірваного у Мелітополі гауляйтера вивезли до Криму

Підірваного у Мелітополі гауляйтера вивезли до Криму - фото: t.me/riamelitopol

Події
06 квiтня 2023 09:14

Стало відомо, що з Мелітополя вивезли підірваного екс-главу військово-цивільної адміністрації Якимівського району Максима Зубарєва.

За інформацією місцевого видання "Ріа Мелітополь", місцеві медики та російські гастролери-лікарі, яких привезли до Мелітополя рятувати поранених військових, не в змозі допомогти колаборанту. Тому санавіацією Зубарєва відправили до Криму.

Благополучних прогнозів для колаборанта медики не роблять. Раніше місцеве видання повідомляло, що Зубарєву відірвало ногу до тазу, що спричинило критичну крововтрату.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, 3 квітня вранці від "несправності" автомобіля постраждав аматор всього комуністичного Максима Зубарєва. З початку повномасштабної війни Зубарєв пішов на співпрацю з ворогом одним із найперших і очолював так звану "Якимівську адміністрацію". У скоєному зізналися місцеві партизани та пригрозили, що так буде й з іншими колаборантами.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах