Внаслідок авіаудару по Запорізькій області зруйновано гімназію в Оріхові

Внаслідок авіаудару по Запорізькій області зруйновано гімназію в Оріхові.

Внаслідок авіаудару по Запорізькій області зруйновано гімназію в Оріхові. Фото: t.me/gu_dsns_zp

Події
04 квiтня 2023 14:49

Вчора, 3 квітня, ворожа армія нанесла авіаційні удари по одному з населених пунктів Пологівського району, внаслідок чого зруйновано навчальний заклад.

Як повідомили у ДСНС, в результаті авіаційного удару пошкоджено два корпуси навчального закладу та зруйновано тепловий перехід між спорудами. Виникла пожежа загальною площею 100 квадратних метрів. Внаслідок повторного авіаудару двоповерховий корпус гімназії повністю зруйновано, уламки будівлі загорілись на площі 100 квадратних метрів. Рятувальники прибули на місце ворожої атаки та ліквідували пожежу, розібрали конструкції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Жертв та постраждалих внаслідок ворожої атаки немає.

Як раніше повідомили в Запорізькій ОВА, навчальний заклад не працював з початку великої війни.

Як стало відомо, внаслідок авіаудару було зруйновано гімназію "Сузір'я", що в Оріхові. Навчальний заклад був найкращим не лише в місті, а й у Пологівському районі. Ворог вже не вперше атакує цю будівлю. В травні минулого року кореспонденти побували на місті обстрілу навчального закладу. 

Внаслідок авіаудару по Запорізькій області зруйновано гімназію в Оріхові.Внаслідок авіаудару по Запорізькій області зруйновано гімназію в Оріхові. Фото: t.me/gu_dsns_zp

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах