Гендиректор МАГАТЕ їде в Росію для обговорення ситуації на Запорізькій АЕС

Гендиректор МАГАТЕ їде в Росію для обговорення ситуації на Запорізькій АЕС.

Гендиректор МАГАТЕ їде в Росію для обговорення ситуації на Запорізькій АЕС. Фото: iaea.org

Події
04 квiтня 2023 13:33

Завтра, 5 квітня, генеральний директор Міжнародного агентства з атомної енергії Рафаель Гроссі відвідає Калінінград, щоб обговорити безпеку Запорізької атомної електростанції.

Гроссі відвідав станцію на українській території, контрольованій Росією, минулого тижня. Він заявив, що ситуація погіршилася, а військова активність навколо об'єкта посилилася в останні місяці. Про це повідомляє Reuters.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Гендиректор МАГАТЕ і кілька національних лідерів неодноразово попереджали, що напади на станцію можуть спричинити катастрофу, подібну до Чорнобильської. Київ звинуватив Росію у використанні об'єкта як складу зброї.

Раніше ми також писали, що радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк переконаний, що візит глави МАГАТЕ Рафаеля Гроссі на Запорізьку атомну електростанцію лише підтвердив неефективність та недієздатність Міжнародного агентства з атомної енергії.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах