В поліції розповіли подробиці ракетних ударів по Запоріжжю 31 березня

В поліції розповіли подробиці ракетних ударів по Запоріжжю 31 березня.

В поліції розповіли подробиці ракетних ударів по Запоріжжю 31 березня. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
01 квiтня 2023 14:40

Вчора, 31 березня, російські військові тричі атакували Запоріжжя. У поліції повідомили подробиці ворожих атакк по місту.

Як повідомили в Нацполіції, ворожим вогнем за добу пошкоджено цивільну інфраструктуру, територію кладовища, зруйновано приватні будинки в обласному центрі та селах Запорізького, Пологівського та Василівського районів. Загалом поліцейські задокументували 76 повідомлень про руйнування.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Дві ракети С-300 влучили по території підприємства в Запоріжжі. У результаті зруйновано адмінбудівлю, пошкоджені вікна, двері та фасади у прилеглих приміщеннях.

Посеред білого дня окупаційні війська здійснили ще один обстріл території обласного центру. Ворог поцілив ракетою "Іскандер" по території кладовища. Уламками та вибуховою хвилею пошкоджені дахи, вікна, двері та господарські споруди приватних будинків, розташованих поруч із місцем влучання.

У запорізькій поліції повідомили, що ворог поцілив ракетою «Іскандер» по кладовищу: всього було поранено 5 людей, фото-2У запорізькій поліції повідомили, що ворог поцілив ракетою «Іскандер» по кладовищу: всього було поранено 5 людей, фото-2

Внаслідок обстрілу поранено п’ятеро осіб, з них – троє чоловіків та дві жінки. Після надання медичної допомоги їм призначено амбулаторне лікування.

Ворожої атаки зазнало і передмісття Запоріжжя. У селах Розумівка та Нижня Хортиця постраждали будинки та цивільна інфраструктура. По цим населеним пунктам армія РФ нанесла удари чотирма реактивними снарядами РСЗВ "Смерч". Влучання зафіксовані на територіях приватного сектору, дитячого садочка та фермерського господарства.

Крім того, російські загарбники вкотре здійснили авіаційну атаку на Оріхів. Удар прийшовся по території об’єкта критичної інфраструктури. Внаслідок події осколкові поранення отримали двоє місцевих мешканців, їх госпіталізовано.

Усі воєнні злочини задокументовані правоохоронцями. Слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за порушення законів та звичаїв війни.

В поліції розповіли подробиці ракетних ударів по Запоріжжю 31 березня.В поліції розповіли подробиці ракетних ударів по Запоріжжю 31 березня. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах