"Вибігали у спідній білизні": подробиці вибухів у Мелітополі вранці 27 березня

"Вибігали у спідній білизні": подробиці вибухів у Мелітополі вранці 27 березня -

"Вибігали у спідній білизні": подробиці вибухів у Мелітополі вранці 27 березня - фото: t.me/ivan_fedorov_melitopol

Події
27 березня 2023 12:35

Мер Іван Федоров розповів подробиці сьогоднішніх вибухів у Мелітополі.

Як ми писали раніше, вибухи були біля кафе "Джокер" та ворожих казарм. Невдовзі з'ясувалося, що постраждала захоплена окупантами будівля, де розміщувалися ворожі силові структури. В ефірі телемарафону Федоров розповів, що також постраждали навчальні заклади, де були окупанти:

- Багато разів ми говорили про те, що у захоплених будівлях технікуму та вишу розташовані як казарми, так і адміністрація ДСБ. Саме у ці дві будівлі і були прильоти. Там були гуртожитки для оккупантів та офісні приміщення для спецслужби ДСБ. Очевидці бачили, як у спідній білизні російські військові вибігали надвір. Дані про втрати окупантів будуть відомі пізніше, – сказав мер.

Також, за словами Федорова, у селищі Веселе Мелітопольського району вранці щось сталося на одній із автомийок, що теж "націоналізована" окупантами.

Вибухи були й у Токмаку.

Тим часом, пропагандистські російські ЗМІ вже знімають сюжети у зруйнованого гуртожитку. Кажуть, ось удома нічого не залишилося. Вже змонтували відео, начебто з коледжу вибігають діти. Однак неозброєним оком видно склейку, та й люди йдуть неушкоджені.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах