Допоможіть знайти: зникли тварини з будинку, у який прилетіла ракета у Запоріжжі

Допоможіть знайти: зникли тварини з дому, до якого прилетіла ракета у Запоріжжі

Допоможіть знайти: зникли тварини з дому, до якого прилетіла ракета у Запоріжжі - фото: freepik.com

Події
23 березня 2023 13:46

Внаслідок вчорашніх прильотів у Запоріжжі пропало кілька домашніх тварин. Більшість наляканих собак та котів уже знайшли, але деяких досі шукають.

Так, продовжуються пошуки таких улюбленців:

У районі "Сіті Молла" у розбите вікно вистрибнула кішка. Якщо побачите її – дзвоніть господареві Дмитру – 093-744-78-13.

Пропала кішка у ЗапоріжжіПропала кішка у Запоріжжі

Також біля ТРК зникла ще одна кішка. Якщо побачите її – пишіть в інстаграм @_golis_:

Пропала кішка у ЗапоріжжіПропала кішка у Запоріжжі

Загубився на вулиці Запорізькій та чорний пухнастий кіт. Хазяйка повідомила, що він жив на шостому поверсі. Вікна вибиті, слідів крові нема. Зі страху він міг вистрибнути і з шостого поверху. Якщо побачите кота – дзвоніть за номером 050-23-41-280.

Пропав кіт у ЗапоріжжіПропав кіт у Запоріжжі

Під час вибуху також загубився кіт шотландської породи. Господарі обіцяють за неї винагороду. Телефонувати можна за номером – 050-131-81-98.

Допоможіть знайти: зникли тварини з будинку, у який прилетіла ракета у Запоріжжі фото 1Допоможіть знайти: зникли тварини з будинку, у який прилетіла ракета у Запоріжжі фото 1

Зазначимо, що хаски та ще одного собаку, які також втекли, злякавшись учорашніх вибухів, уже знайшли. Також з дому змогли врятувати мопса і білого наляканого собаку, який тремтів від страху.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах