ЗСУ знищили командний пункт з офіцерами РФ на Запорізькому напрямку

ЗСУ знищили командний пункт з офіцерами РФ на Запорізькому напрямку.

ЗСУ знищили командний пункт з офіцерами РФ на Запорізькому напрямку. Фото: zsu.gov.ua

Події
22 березня 2023 16:20

19 березня повідомлялося про вибухи на об’єкті російських окупантів в селі Мала Білозерка, що у Василівському районі. З'явилися подробиці "бавовни".

Міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі телемарафону розповів, що завдяки співпраці Сил спротиву і Збройних Сил України щотижня розвідка визначає ворожі бази. Так, минулого тижня вдалося вразити командний пункт.

- Тоді артилерія Збройних сил України знищила командний пункт загарбників, облаштований ними в підвалі одного з будинків. В результаті, за попередніми даними, ліквідовані п’ятнадцять інтервентів (серед них офіцери), ще десять госпіталізовані з пораненнями. Разом великий взвод, – повідомив мер міста.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Федоров також підкреслив, що пропорційно кількість важкопоранених окупантів зростає. Останнім часом найбільше "300-их" госпіталізують до Розівки, Високого й Пологівського районів. Окрім того, окупанти привозять партіями російських медиків, аби ті лікували поранених. Лише за останніми даними на окуповані території України привезли 250 російських лікарів і медсестер.

Через це серед окупантів поширюються панічні настрої, а колаборанти вже вголос обговорюють, куди тікати під час контрнаступу ЗСУ. Федоров стверджує, що офіцери у шпиталях хвилюються, щоб про них не забули під час "евакуації". Деякі колаборанти вже вивозять сім'ї до Маріуполя, бо там ближче до кордону з Росією.

Іван Федоров підкреслює, що знаходити ворожі цілі на Запоріжжі допомагає місцевий рух спротиву. А також вказує, що через великі втрати окупанти відкрили в області щонайменше три нових шпиталі (у Розівці, Високому й у Пологівському районі), куди направили 250 медиків з РФ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах