В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області (фото)

В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області.

В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
21 березня 2023 14:57

За останню добу, 20 березня, росіяни обстрілювали населені пункти Пологівського та Василівського районів. Російські війська завдали 73 удари по території нашого регіону.

Як повідомили у Нацполіції, армія РФ застосувала проти мирного населення безпілотники, реактивні системи залпового вогню та артилерію

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Під ворожий удар потрапили такі населені пункти як Гуляйполе, Залізничне, Ольгівське, Новоданилівка, Чарівне, Мала Токмачка, Малинівка, Новоандріївка, Білогір’я, Преображенка, Зелений гай, Затишшя, Кам’янське, Степове.

Мешканці вказаних населених пунктів повідомили правоохоронцям про 13 руйнувань. Переважна кількість влучань зафіксована по житлових кварталах. Вибуховою силою та уламками снарядів у оселях громадян побило шибки, дахи, фасади будівель і паркани.

Також пошкоджено територію підприємства на Пологівщині.

За усіма фактами збройних злочинів слідчі поліції та УСБУ відкрили кримінальні провадження за "Порушення законів та звичаїв війни".

В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області.В поліції показали наслідки ворожих обстрілів Запорізької області. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах