Атака по Запоріжжю 18 березня: одна з ракет впала біля багатоповерхівки

Атака по Запоріжжю 18 березня: одна з ракет впала біля багатоповерхівки.

Атака по Запоріжжю 18 березня: одна з ракет впала біля багатоповерхівки. Фото: t.me/zap_gp_gov_ua

Події
18 березня 2023 14:08

Сьогодні вночі, 18 березня, близько 03:30 російські військові із зенітно-ракетного комплексу "С-300" завдали чергового удару по Запоріжжю. Стало відомо, що ще одна ракета впала біля багатоповерхівки.

За даними слідства, внаслідок влучення ракет зазнали руйнувань об’єкт критичної інфраструктури та місцевий ресторанно-розважальний заклад. Вибуховою хвилею та уламками пошкоджені розташовані поруч котеджні будинки житлового комплексу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ще одна ворожа ракета, яка поцілила у спальний район міста, впала на прибудинкову територію і не розірвалась, – додали в прокуратурі. 

За процесуального керівництва прокурорів Запорізької обласної прокуратури розпочато досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом порушення законів та звичаїв війни.

Нагадаємо, що внаслідок вибуху зруйновано рестораний комплекс. На цей час відомо, що через ракетні обстріли, від вибухової хвилі у 9-ти будинках наразі вибито 240 вікон та 7 дверей. Приблизна площа пошкодженого скління – 650 квадратних метрів. У чотирьох будинках частково пошкоджено покрівлі. На щастя, люди не постраждали.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах