Екс-директора "Мотор Січ" Богуслаєва позбавили звання почесного громадянина Запоріжжя

Екс-директора "Мотор Січ" Богуслаєва позбавили звання почесного громадянина Запоріжжя.

Екс-директора "Мотор Січ" Богуслаєва позбавили звання почесного громадянина Запоріжжя. Фото: graty.me

Події
18 березня 2023 11:57

Колишнього директора та співвласника авіамоторобудівного підприємства "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва позбавлено звання почесного громадянина Запоріжжя.

Як повідомили у пресслужбі Запорізької міськради, рішення про позбавлення Богуслаєва звання "Почесний громадянин Запоріжжя" ухвалили депутати Запорізької міської ради.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Людина, яка співпрацювала з росіянами, не може бути почесним мешканцем знаменитого козацького міста, – заявив виконуючий обов'язки мера Запоріжжя Анатолій Куртєв.

Рішення було ухвалено на сесії міськради.

Раніше ми писали, що В'ячеслава Богуслаєва заарештували судом 24 жовтня. Йому оголосили про підозру за двома статтями: ст. 111-1 (колабораційна діяльність) та ст. 111-2 (пособництво державі-агресору).

Нагадаємо, що у жовтні цього року СБУ затримала директора підприємства "Мотор Січ" В'ячеслава Богуслаєва. Його підозрюють у незаконному постачанні товарів військового призначення.

Варто зазначити, що 18 жовтня 2000 року Богуслаєв отримав російський паспорт, та відправляв до Росії двигуни для вертольотів, з яких тепер обстрілюють українське цивільне населення.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах