У Запоріжжі відновили доступ до державних реєстрів

У Запоріжжі та області ввели стабілізаційні відключення електроенергії.

У Запоріжжі та області ввели стабілізаційні відключення електроенергії. Фото: pixabay.com

Події
15 березня 2023 10:59

У Запоріжжі та Запорізькому районі з 11 березня відновили доступ до державних реєстрів.

- У зв’язку із оновленням переліку територій, на яких ведуться (велися) бойові дії або тимчасово окупованих Російською Федерацією, з 11.03.2023 відновлено доступ для користувачів м. Запоріжжя та всієї території Запорізького району до Єдиних та Державних реєстрів, держателем яких є Міністерство юстиції України, – повідомили в ДП "Національні інформаційні системи"

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Варто зазначити, що державні реєстри закрили через те, що Запоріжжя та Запорізький район отримали статус територій, де ведуться активні бойові дії. Через закриття реєстрів робота нотаріусів, державних реєстраторів виявилась заблокованою.

В Запорізькій ОВА 8 березня повідомили, що доступ до реєстрів мають відновити – військова адміністрація направила відповідні пропозиції змін до переліку територій, де ведуться бойові дії. 

Потім у Міністерстві з питань реінтерграції тимчасово окупованих територій України повідомили, що до Мінреінтеграції надходили численні звернення від мешканців Запоріжжя. Люди скаржились на те, що доступ до державних реєстрів був тимчасово заблокований. Це призупинило діяльність багатьох життєво важливих сфер.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах