У Запоріжжі та районі відновлять доступ до державних реєстрів

У Запоріжжі та районі відновлять доступ до державних реєстрів.

У Запоріжжі та районі відновлять доступ до державних реєстрів. Фото: pixabay.com

Події
11 березня 2023 09:22

Доступ до державних реєстрів у Запорізькому районі буде відновлено найближчим часом.

Як повідомили у Міністерстві з питань реінтерграції тимчасово окупованих територій України, що до Мінреінтеграції надходили численні звернення від мешканців Запоріжжя. Люди скаржились на те, що доступ до державних реєстрів був тимчасово заблокований. Це призупинило діяльність багатьох життєво важливих сфер.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Міністерстві пояснили, що причиною закриття реєстрів стало те, що  Запорізький район останнім часом мав статус території активних бойових дій згідно відповідного Переліку. 

- Уряд відреагував на сигнали громадян. За співпраці Мінреінтеграції, Міністерства оборони та Міністерства юстиції до зазначеного Переліку внесли зміни, – зазначили в дописі.

Так, наказом Мінреінтеграції від 9 березня 2023 року № 84 статус Запорізького району змінено на територію можливих бойових дій.

Такий статус дозволить відновити доступ до єдиних та державних реєстрів.

В Міністерстві нагадали, що зміни до цього Переліку вносяться за погодженням із Міноборони на підставі пропозицій відповідних обласних, Київської міської військових адміністрацій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах