У Запоріжжі ухвалили вирок чоловікові, який лайкав проросійські пости в "Однокласниках"

У Запоріжжі ухвалили вирок чоловікові, який лаяв проросійські пости в "Однокласниках"

У Запоріжжі ухвалили вирок чоловікові, який лаяв проросійські пости в "Однокласниках" - фото: freepik.com

Події
09 березня 2023 12:33

У Запоріжжі засудили чоловіка, який у соцмережі "Однокласники" лайкав пости, які заперечують збройну агресію РФ проти України з 2014 року.

За даними з держреєстру, чоловік ставив "клас" також на пости "Сімферополь декомунізують", "Жидобанлерівські нацисти хозарської України щодо Бандерівського рогулья вірні завітам доктора Геббельса". Під час досудового розслідування він визнав свою провину.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Жовтневому суді Запоріжжя повідомили, що оскільки цей злочин є нетяжким, обвинувачений зміг укласти угоду з прокурором, за умовами якої сторони домовилися про покарання. У результаті – 5 років, без конфіскації майна зі звільненням від відбування покарання з випробуванням 1 рік – такий вирок винесений судом за неодноразову пристрасть матеріалів у соціальній мережі "Однокласники", в яких містяться виправдання, визнання правомірної, заперечення озброєної агресії Російської Федерації, розпочатої у 2014 році.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах