Окупаційна влада назвала "столицю" захопленої частини Запорізької області

Окупаційна влада назвала "столицю" захопленої частини Запорізької області.

Окупаційна влада назвала "столицю" захопленої частини Запорізької області. Фото: reuters.com

Події
04 березня 2023 12:15

Окупаційна "влада" тимчасово захопленої території Запорізької області затвердила "столицею" Мелітополь, при цьому вони поцілили регіон на 16 адміністративних одиниць.

Як повідомили російське пропагандистське видання, трьома містами обласного значення стали Бердянськ, Мелітополь та Енергодар.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Окупаційна влада також визначила нові межі Мелітополя. Місто розширили до узбережжя Азовського моря. До нього включило кілька невеликих населених пунктів. Зокрема, курортне селище Кирилівка.

Так званий "губернатор" Запорізької області Євгена Балицьки навіть видав "указ". За документом, трьома містами обласного значення стали Бердянськ, Мелітополь та Енергодар.

"Губернатор" Запорізької області Євгена Балицьки видав "указ" про затвердження "столиці" Запорізької області"Губернатор" Запорізької області Євгена Балицьки видав "указ" про затвердження "столиці" Запорізької області

Наголошується, що кордони всіх районів, Бердянська та Енергодара визначаються межами адміністративного районування Української РСР станом на 16 вересня 1991-го.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах