У Запоріжжі створили новий чат-бот для передачі показів лічильників за світло

"Запоріжжяобленерго" створило новий чат-бот для передачі показів лічильників.

"Запоріжжяобленерго" створило новий чат-бот для передачі показів лічильників. Фото: pixabay.com

Події
01 березня 2023 16:28

З 1 лютого 2023 року змінилися особові рахунки по оплаті за електричну енергію "Запоріжжяелектропостачання". Проте "Запоріжжяобленерго" просить мешканців не хвилюватися і передавати покази лічильників за старими рахунками. Для зручності створили новий чат-бот у Telegram.

Як повідомили у ПАТ "Запоріжжяобленерго", новий чат-бот у Telegram розробили для передачі показів лічильників побутових споживачів електроенергії. Передавати покази лічильника через чат-бот можна вже відсьогодні, з 1 березня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Аби зареєструватися, необхідно ввести номер особового рахунку та номер електролічильника. Для реєстрації у чат-боті "Запоріжжяобленерго" необхідно вводити старий номер особового рахунку.

- Цього місяця чат-бот працює у тестовому режимі, що дозволить практичним шляхом виявити можливі недоліки у його роботі та усунути їх. Тож якщо раптом під час користування ним виникнуть певні збої, просимо поставитися до цього із розумінням, – зазначають у компанії.

Раніше ми також писали, як і куди передавати покази лічильників електроенергії. Більш детальну інструкцію можете прочитати тут.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах