В Токмаку окупанти змушують школярів писати "листи підтримки" військовим РФ

В Токмаку окупанти змушують школярів писати "листи підтримки" військовим РФ.

В Токмаку окупанти змушують школярів писати "листи підтримки" військовим РФ. Фото: zoda.gov.ua

Події
28 лютого 2023 14:25

У тимчасово окупованому Токмаку російські загарбники займаються ідеологічною обробкою школярів у захоплених навчальних закладах. 

Як повідомили в Центрі національного спротиву, всі школи Токмака зобов’язали вмикати гімн Росії перед заняттями, а також проводити "годину про важливе", де пропагандисти окупантів нав’язують дітям своє трактування війни. Відвідування таких занять обов’язкове.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Приїзжі вчителі змушують учнів писати “листи підтримки” російським військовим. У випадку відмови від написання листа, батьків дитини запрошують на "профілактичну бесіду".

Раніше ми писали про те, що військовослужбовець армії РФ розповідає родичці про втрати, відсутність техніки та вдалі дії Збройних сил України на території Запорізької області.

Нагадаємо, що у тимчасово окупованій частині Запорізької області російські загарбники знайшли новий "спосіб" залякування мирного населення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах