У Запорізькій області окупанти створюють умови в’язниці, де паспорт РФ стає "квитком" для переміщення

У Запорізькій області окупанти створюють умови в’язниці, де паспорт РФ стає "квитком" для переміщення.

У Запорізькій області окупанти створюють умови в’язниці, де паспорт РФ стає "квитком" для переміщення. Фото: sof.mil.gov.ua

Події
27 лютого 2023 18:04

На тимчасово окупованих територіях Запорізької області російські загарбники продовжуть тероризувати мирне населення. Окупанти створюють умови в'язниці, в якій паспорт РФ дає можливість переміщуватися між камерами.

Як заявив мер Мелітополя Іван Федоров, за півтора місяця "тюремна реформа" окупаційних військ РФ зазнала краху, пишуть Новини Запоріжжя Факти ICTV.

- На початку 2023 року росіяни анонсували нове правило переміщення в окупації. Для виїзду за межі населеного пункту зобов’язали жителів оформити спецперепустки у фейковій комендатурі, – повідомив Федоров.

По інформації Федорова, у великих чергах жителі намагалися отримати окупаційні перепустки для вільного переміщення, проте росіяни не змогли їх видавати через нестачу надрукованих бланків.

- Тепер росіяни знову згадали про обмеження – випускатимуть лише зі спецперепусткою. Але посилили терор – з 1 березня отримати папірець можна лише за наявності російського паспорта. Жителі вимушені або брати "вовчий квиток", або сидіти вдома як у камері, – зазначив мер Мелітополя.

Раніше ми писали, що військовослужбовець армії РФ розповідає родичці про втрати, відсутність техніки та вдалі дії Збройних сил України на території Запорізької області.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах