У Запоріжжі можуть змінити час продажу алкогольних напоїв

У Запоріжжі можуть подовжити час продажу алкогольних напоїв

У Запоріжжі можуть подовжити час продажу алкогольних напоїв Фото: pixabay.com

Події
23 лютого 2023 16:56

Незабаром у Запоріжжі можуть послабили обмеження продажу алкоголю. Департамент муніципального управління Запорізької міської ради пропонує на найближчій сесії внести зміни до попереднього рішення "Про обмеження продажу алкогольних напоїв на території міста Запоріжжя".

Як повідомив голова департаменту Віталій Лисенко, найближчим часом в адміністрації можуть розглянути питання щодо подовження часу продажу алкоголю з 18:00 до 20:00, пише 061.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Ці питання наразі регулюються військовою адміністрації. Раніше заборона діяла на продаж алкогольних напоїв після 15:00, потім після 16:00, зараз після 18:00 і зараз йде мова про новий документ з 20:00.  Ці зміни зараз необхідні, бо при розгляді справ адміністративної комісії та в судах постало питання про те, що в нас є чинне рішення сесії, яка затверджує зовсім інший час, – повідомив Віталій Лисенко.

Нагадаємо, що наразі у закладах громадського харчування спиртне можна купити до 21:00, а в магазинах – з 10:00 до 18:00. Міська влада закликає запорожців дотримуватися комендантської години, яка триває з 23:00 до 05:00 і не втрачати пильності.

При цьому все ще забороняється продаж алкогольних напоїв військовослужбовцям Збройних Сил України, Національної гвардії, а також представникам військових формувань та правоохоронних органів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах