Росіяни везуть на окуповані території нових військових – Федоров

Росіяни везуть на окуповані території нових військових – Федоров -

Росіяни везуть на окуповані території нових військових – Федоров - фото: focus.ua

Події
21 лютого 2023 12:46

На Запорізькому напрямку фронту збільшилася кількість російських військових.

Про це в ефірі марафону "Єдині новини" розповів міський голова Мелітополя Іван Федоров. За його словами, у Запорізьку область прибувають найманці ПВК "Вагнер", а також мобілізовані росіяни.

- На нашу землю везуть нове гарматне м’ясо різних сортів: вагнерівців, мобіків, поповнення в етнічні батальйони – осетинів та дагестанців. Чи здатні вони на наступ? Краще знають наші ЗСУ. Але єдине, що окупантам вдалося взяти під час анонсованого нещодавно наступу на кілька населених пунктів на Запоріжжі – чорні пакети зі своїми "двохсотими", – зазначив Іван Федоров.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Мер додав, що у Росії життя солдат ніколи не цінували, тому на місце тих, кого вже ліквідували ЗСУ, везуть нових.

Нагадаємо, що на Запорізькому напрямку ситуація за останню добу не зазнала суттєвих змін. Противник основні зусилля зосереджує на утриманні зайнятих рубежів. Протягом минулої доби ворог здійснив 98 обстрілів позицій українських захисників у Запорізькій області. При цьому росіяни застосовували танкове озброєння, реактивну та ствольну артилерію вздовж усієї лінії зіткнення. До правоохоронців надійшло 40 повідомлень про руйнування будинків, квартир та об’єктів інфраструктури в результаті обстрілів.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах