У Мелітополі влада РФ благає окупантів не обкрадати трупи своїх товаришів

У Запорізькій області влада РФ благає окупантів не обкрадати трупи своїх товаришів.

У Запорізькій області влада РФ благає окупантів не обкрадати трупи своїх товаришів. Фото: pixabay.com

Події
20 лютого 2023 14:22

У тимчасово окупованому Мелітополі співробітники моргу звертаються до совісті російських загарбників.

Так, нинішня адміністрація мелітопольського моргу відкрито звернулася до російських загарбників із наполегливим проханням не обкрадати трупи своїх же товаришів по службі, повідомляє "Ріа-Мелітополь".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У тексті звернення повідомляється, що окупанти забирають у своїх загиблих товаришів по службі різні особисті речі, ювелірні вироби і навіть взуття з одягом.

У Запорізькій області влада РФ благає окупантів не обкрадати трупи своїх товаришів.У Запорізькій області влада РФ благає окупантів не обкрадати трупи своїх товаришів. Фото: ria-m.tv

Очевидно, до мелітопольського моргу неодноразово надходили тіла російських військових, які були обібрані до нитки, навіть без одягу; причому це явище мало настільки масовий і системний характер, що керівництво моргу було змушене благати мародерів зупинитися.

Російських загарбників просять "залишатися людьми", намагаються закликати до їхньої совісті та нагадати їм, що 200-ті ще недавно були їхніми товаришами по службі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах