333 дні у полоні: звільнили заступника мера Енергодара

333 дні у полоні: звільнили заступника мера Енергодара -

333 дні у полоні: звільнили заступника мера Енергодара - фото: t.me/Koord_shtab

Події
17 лютого 2023 10:42

Нещодавно відбувся черговий обмін полоненими. Додому повернувся 101 українець.

У Координаційному штабі з питань поводження з військовополоненими повідомили, що серед звільнених з полону 100 військових та один цивільний – перший заступник міського голови Енергодара Іван Самойдюк. Він не зламався і відмовився співпрацювати з ворогом. Окупанти викрали його 19 березня минулого року на блокпосту біля Благовіщенки. Чоловік провів у російському полоні 333 дні і нарешті він повернувся до родини.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У Штабі додали, що серед звільнених військових багато поранених. Більшість із них – це захисники Маріуполя. Також є оборонці з херсонського та київського напрямків. Серед інших повернулися 63 оборонці Азовсталі, захисники Бучі, Херсона та Лиману. До Військово-морських сил належать 46 звільнених, до Державної прикордонної служби – 29, Нацгвардії – 12, восьмеро звільнених належать до Збройних Сил України, п’ятеро – до лав Територіальної оборони. Цього разу всі звільнені в результаті обміну – рядовий та сержантський склад.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах