У Запоріжжі витратять ще 2,6 мільйони гривень на систему оповіщення населення

У Запоріжжі витратять ще 2,6 мільйони гривень на систему оповіщення населення.

У Запоріжжі витратять ще 2,6 мільйони гривень на систему оповіщення населення. Фото: dailylviv.com

Події
16 лютого 2023 11:53

У Запоріжжі працює система оповіщення населення, яку придбали в минулому, 2022 році, за 28 гривень. Стало відомо, що зараз потрібно ще 2,6 мільйони гривень.

Як повідомила директорка департаменту фінансової та бюджетної політики Вікторія Логвиненко на засіданні бюджетної комісії Запорізької міськради, ці 2,6 мільйони гривень потрібні, аби влада привела до ладу всі документи, зробили проєктно-кошторисну документацію та підключили ще 5 гучномовців для цієї системи, пише 061.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Комунальне підприємство "Комунсантрансекологія" потребує додаткового фінансування в 1,3 мільйона гривень. Це підприємство за рішенням ради оборони вивозить сміття з місць руйнування та проживання ВПО.

Як повідомили у департаменті фінансів міськради, наразі підприємство вивозить сміття за власний кошт.

Крім того, на монтаж двох модульних укриттів необхідно близько 800 тисяч.

Нагадаємо, що укриття складається з двох модулів, заглиблених у ґрунт, або розміщених на поверхні та з'єднаних між собою у цілісну конструкцію. Модулі виготовлені із залізобетону завтовшки 10 сантиметрів. На місце встановлення їх привозять уже готовими.

Раніше ми писали, що вартість однієї такої споруди складає 410-420 тисяч гривень (за кошти з місцевого бюджету). В той час у Львові такі конструкції коштують біля 210 тисяч гривень, а по характеристикам кращі вдвічі.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах