У Запоріжжі розшукали водія, який збив собаку та втік з місця ДТП

У Запоріжжі розшукали водія, який збив собаку та втік з місця ДТП.

У Запоріжжі розшукали водія, який збив собаку та втік з місця ДТП. Фото: pixabay.com

Події
14 лютого 2023 15:10

Вчора, 13 лютого, у Шевченківському районі Запоріжжя водій збив тварину, після чого просто втік з місця автопригоди.

Як повідомили у Патрульній поліції Запоріжжя, водій автомобіля Renault Logan не обрав безпечну швидкість руху та скоїв наїзд на собаку. Після чого, не зупиняючись, поїхав. Прибувши на місце події інспектор патрульної поліції поспілкувалися з очевидцями, які надали детальний опис транспортного засобу.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Вже сьогодні, 14 лютого, патрульні відділу розшуку та опрацювання матеріалів ДТП розшукали водія причетного до автопригоди та склали на нього два протоколи за порушення ПДР, що призвело до ДТП та залишення місця автопригоди.

У Запоріжжі розшукали водія, який збив собаку та втік з місця ДТП.У Запоріжжі розшукали водія, який збив собаку та втік з місця ДТП. Фото: t.me/patrolpolicezp

У поліції наголошують, якщо ви скоїли наїзд на тварину: зупиніться, вийдіть із машини, зафіксуйте місце ДТП, зателефонуйте на "102" та дочекайтесь приїзду поліцейських. Не залишайте травмованих тварин, потурбуйтеся про те, аби в разі необхідності вони отримали допомогу.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах