В Туреччині через землетрус загинула родина із Запоріжжя

В Туреччині через землетрус загинула майже вся родина родом із Запоріжжя.

В Туреччині через землетрус загинула майже вся родина родом із Запоріжжя. Фото: suspilne.media

Події
14 лютого 2023 13:26

В Туреччині після землетрусу під завалами знайшли загиблу родину. Мама та її двоє маленьких дітей були родом із Запоріжжя.

За словами батька загиблої Сергія Петрова, 46-річна запоріжанка Юлія Петрова та її двоє синів: 10-річниз Захар та 5-річний Матвій загинули під завалами внаслідок землетрусу у Туреччині, який розпочався 6 лютого, пише "Суспільне".

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як розповів Сергій Петров, його донька з синами кілька місяців тому переїхали до родичів у місто Антак'я провінції Хатай, рятуючись від війни в Україні.

- З 6 лютого, коли стався землетрус, вони перестали виходити на зв’язок. Але сьогодні нам підтвердили, що їхні тіла знайшли під завалами, – згадує чоловік.

Батько Юлії зазначив, що чоловік жінки військовослужбовець, який лікувався від поранення у Запоріжжі. Після чого збирався їхати до Туреччини, аби допомогти у пошуках дружини й дітей.

В Туреччині через землетрус загинула майже вся родина родом із Запоріжжя.В Туреччині через землетрус загинула майже вся родина родом із Запоріжжя. Фото: suspilne.media

В Туреччині через землетрус загинула родина із Запоріжжя.В Туреччині через землетрус загинула родина із Запоріжжя. Фото: antikor.com.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах