Чи будуть відключати світло у Запоріжжі 11 лютого

Чи будуть відключати світло у Запоріжжі 10 лютого.

Чи будуть відключати світло у Запоріжжі 10 лютого. Фото: pexels.com

Події
11 лютого 2023 09:19

У суботу, 11 лютого, у Запорізькій області не планується відключати світло, якщо не будуть перевищені ліміти споживання.

Про це повідомили у ПАТ "Запоріжжяобленерго". Ліміти, доведені НЕК "Укренерго" для Запорізької області на 11 лютого, як і напередодні, нижчі за звичайні обсяги енергоспоживання. Втім за умови ощадливого користування електроенергією погодинних відключень може не бути.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В енергетичній компанії додали, що якщо рівень енергоспоживання буде перевищувати ліміти, то Запорізька область буде змушена повернутися до погодинних відключень. Вчора, 10 лютого, довелося запровадити стабілізаційні відключення світла через масований ракетний обстріл Запоріжжя.

Жителів Запоріжжі та Запорізької області закликають максимально відповідально поставитися до користування енергоємними електроприладами. У випадку, якщо ситуація зміниться, про це повідомлять додатково.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах