Вибухи у Запоріжжі 10 лютого: що відомо

Вибухи у Запоріжжі 10 лютого: що відомо -

Вибухи у Запоріжжі 10 лютого: що відомо - фото умовне: rbc.ua

Події
10 лютого 2023 09:31

Сьогодні вночі, 10 лютого, жителі Запоріжжя чули декілька потужних вибухів.

Секретар міської ради Анатолій Куртєв повідомив, що сьогодні російські війська влаштували Запоріжжю масовану атаку. За годину у місті зафіксували 17 ворожих "прильотів". За його словами, це найбільша кількість з початку повномасштабного вторгненні.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Куртєв додав, що окупанти атакували об’єкти енергетичної інфраструктури. Інформація щодо руйнувань та постраждалих поки що уточнююється.

- Це все, на що здатна ця армія мразот – обстрілювати спляче місто і бити по нашій інфраструктурі. Але нас не зламати. Тримаймося, – написав секретар міської ради.

За повідомленням ГУНП у Запорізькій області запротягом минулої доби російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру  у районі населених пунктів Запоріжжя, Дружелюбівка, Малинівка, Новоданилівка, Новодарівка, Степове, Мала Токмачка, Чарівне, Гуляйполе, Комишуваха, Ольгівське, Новоандріївка, Щербаки, Білогір'я, Червоне, Залізничне, Малі Щербаки,  Кам'янське, Степногірськ.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах