Чи будуть відключати світло у Запоріжжі 10 лютого

Чи будуть відключати світло у Запоріжжі 10 лютого -

Чи будуть відключати світло у Запоріжжі 10 лютого - фото: pexels.com

Події
09 лютого 2023 22:38

У п’ятницю, 10 лютого, у Запорізькій області не планується відключати світло, якщо не будуть перевищені ліміти споживання.

Про це повідомили у ПАТ "Запоріжжяобленерго". Ліміти, доведені НЕК "Укренерго" для Запорізької області на 10 лютого, як і напередодні, нижчі за звичайні обсяги енергоспоживання. Втім за умови ощадливого користування електроенергією погодинних відключень може не бути.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В енергетичній компанії додали, що якщо рівень енергоспоживання буде перевищувати ліміти, то Запорізька область буде змушена повернутися до погодинних відключень. Сьогодні, 9 лютого, було перевищення лімітів і уникнути відключень вдалося лише тому, що великі підприємства знизили власне споживання.

Жителів Запоріжжі та Запорізької області закликають максимально відповідально поставитися до користування енергоємними електроприладами. У випадку, якщо ситуація зміниться, про це повідомлять додатково.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах