Стало відомо, коли у Запоріжжі та області не будуть вимикати світло

Стало відомо, коли у Запоріжжі та області не будуть вимикати світло.

Стало відомо, коли у Запоріжжі та області не будуть вимикати світло. Фото: facebook.com/KovalevA.Photography

Події
07 лютого 2023 17:27

У Запоріжжі та області визначили день, у який не будуть вимикати світло. Це пов'язано із вимірюванням максимального споживання електроенергії в нашому регіоні та в інших областях України.

Як повідомили в НЕК "Укренерго", у Запоріжжі та області електроенергію не будуть вимикати завтра, 8 лютого. Однак в інші дні можуть бути зміни в звичних графіках відключення та застосовані деякі обмеження

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

– Почергово у кожній області на один день повністю будуть зняті обмеження споживання. Оскільки в енергосистемі дефіцит потужності, спричинений російськими атаками, одночасно в областях, де не проводяться виміри в конкретний день, ліміти споживання можуть бути дещо знижені, – зазначили в компанії.

Такі виміри потрібні для того, щоб визначити, скільки споживає кожна область в умовах нормальної роботи енергосистеми. Вони також допоможуть скоригувати ліміти і забезпечити рівномірний їх розподіл між областями, враховуючи переміщення підприємств до інших регіонів, міграцію населення та інші зміни, які виникли під час війни.

Графік вимірювання споживання електроенергії областями України.Графік вимірювання споживання електроенергії областями України. Фото: npcukrenergo

Варто зазначити, що графік орієнтовний і може змінитися у разі погіршення ситуації в енергосистемі та ворожих атак на неї.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах