У Запорізькому районі оновили перелік адрес, де відключатимуть світло

У Запорізькому районі оновили перелік адрес, яким відключатимуть світло -

У Запорізькому районі оновили перелік адрес, яким відключатимуть світло - фото: pexels.com

Події
07 лютого 2023 12:07

"Запоріжжяобленерго" доповнило перелік адрес Третьої черги по Запорізькому району, яким будуть вимикати енергопостачання.

Як пояснили в енергетичній компанії, у перелік додали нові адреси, щоб забезпечити недискримінаційний підхід до застосування графіків погодинних стабілізаційних відключень. Також це необхідно, щоб більш рівномірно розподілити навантаження від їх застосування на споживачів електроенергії.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

До переліку адрес Третьої черги по Запорізькому району додано низку споживачів, які мешкають у селах Привільне та Придніпровське, а також споживачів-юридичних осіб Запорізького РЕМ. Повний перелік адрес можна переглянути за посиланням.

Протягом минулої доби ситуація з енергопостачанням Запорізької області суттєво не змінилася. У Гуляйпільському та Оріхівському районних відділеннях, а також по Степногірській дільниці тривають масштабні відключення енергопостачання. Аварійно-відновлювальні роботи там не можуть провести через активні бойові дії та відсутність доступу до пошкоджених електромереж.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах