У Запоріжжі поліцейський прикрив собою незнайому жінку під час ракетної атаки

У Запоріжжі поліцейський прикрив собою незнайому жінку під час ракетної атаки.

У Запоріжжі поліцейський прикрив собою незнайому жінку під час ракетної атаки. Фото: zp.npu.gov.ua

Події
04 лютого 2023 16:48

27 січня сержант поліції Владислав Орденко опинився біля епіцентру вибуху під час ракетної атаки 27 січня. Він прикрив собою незнайому жінку, захистивши її від уламків скла.

Як повідомили у Нацполіції, 27 січня ворог атакував одне з промислових підприємств Запоріжжя з ОТРК "Іскандер". В той день поліцейський Владислав перебував на добовому чергуванні у складі слідчо-оперативної групи. Разом з колегами він опинився неподалеку від епіцентру вибуху. Професійні дії хлопця зберегли здоров’я жінці, яка також знаходилась біля місця атаки.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

- Почувши вибух я подумав, що можливо буде ще один. Поруч було приміщення, в якому вирвало раму, скло, поруч стояла жінка. Одразу після вибуху якось так воно машинально сталося, що прикрив жінку, сказав усім лягати на землю, – каже поліцейський.

Владислав не вважає свій вчинок героїчним, каже що захищати і допомагати це його обов’язок. Він служить в Нацполіції з 2019 року, зараз займає посаду помічника оперуповноваженого сектору кримінальної поліції відділення №1 (Заводське) Запорізького райуправління поліції.

У Запоріжжі поліцейський прикрив собою незнайому жінку під час ракетної атаки.У Запоріжжі поліцейський прикрив собою незнайому жінку під час ракетної атаки. Фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах