Яка погода буде у Запоріжжі у лютому

Яка погода буде у Запоріжжі у лютому -

Яка погода буде у Запоріжжі у лютому - фото: freepik.com

Події
31 сiчня 2023 16:48

Згідно з попереднім прогнозом, у першій половині лютого у Запоріжжі буде мінусова температура, можливі дощі зі снігом, а у другій половині – очікується більш тепла погода.

Так, 1 лютого у Запоріжжі прогнозують дощ зі снігом. Перший тиждень стовпчики термометрів будуть перебувати у межах від 2 градусів морозу до 3 градусів тепла. Потім температура почне знижуватися – до 5-6 градусів морозу. Дощі зі снігом також очікується з 4 по 7 лютого.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Незначне потепління прогнозується з 15 лютого. У ці дні температура повітря вдень буде 4-6 градусів тепла. Погода буде здебільшого похмурою – сонце майже не буде показуватися з-за хмар. 18 лютого можливий невеликий дощ зі снігом.

В останній тиждень лютого буде відносно тепло. Температура повітря буде у межах від 3 до 7 градусів тепла. Ніяких опадів більше не прогнозується. 27 і 28 лютого температура повітря може досягнути відмітки у 10 градусів тепла.

Прогноз погоди у Запоріжжі на лютий -Прогноз погоди у Запоріжжі на лютий - фото: gismeteo.ua

Нагадаємо, що у дипломатичні установи України, що знаходяться в інших країнах, тепер зможуть користуватися Державним реєстром актів цивільного стану громадян. Також посольства зможуть повторно видавати свідоцтва про держреєстрацію.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах