За вихідні окупанти завдали 116 ударів по Запорізькій області: у поліції розповіли подробиці

За вихідні окупанти завдали 116 ударів по Запорізькій області: у поліції розповіли подробиці -

За вихідні окупанти завдали 116 ударів по Запорізькій області: у поліції розповіли подробиці - фото: zp.npu.gov.ua

Події
30 сiчня 2023 15:42

Протягом минулих вихідних російські війська продовжували атакувати Запорізьку область. Внаслідок обстрілів пошкоджені будинки, двоє людей отримали поранення.

Як повідомили у ГУНП у Запорізькій області, за дві доби окупанти завдали 116 ударів по території Запорізького, Пологівського та Василівського районів. Обстріли зафіксували в Юрківці, Гуляйполі, Оріхові, Залізничному, Новоандріївці, Новоданилівці, Чарівному, Червоному, Ольгівському, Малинівці, Білогір’ї, Малій Токмачці, Лугівському, Темирівці, Степовому, Кам’янському, Плавнях, Малих Щербаках.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Правоохоронці зареєстрували 32 повідомлення про зруйновані житлову та цивільну інфраструктури. Так, у Лук’янівському Василівського району під час ворожого обстрілу постраждала територія фермерського господарства.

Російські військові обстріляли Запорізьку область -Російські військові обстріляли Запорізьку область - фото: zp.npu.gov.ua

У Гуляйполі значних пошкоджень зазнали близько десяти домівок, частину з них – знищено вщент.

У результаті влучання ворожого снаряду в одну з осель Оріхова стався вибух газового балону. Через це 55-річний власник будинку отримав опіки – його госпіталізували. До лікарні також доставили 59-річного чоловіка, який отримав травми голови та ніг під час артобстрілу Малої Токмачки.

Ворог продовжую руйнувати будинки мирних жителів -Ворог продовжую руйнувати будинки мирних жителів - фото: zp.npu.gov.ua

За фактами обстрілів правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Внаслідок обстрілів постраждали двоє людей -Внаслідок обстрілів постраждали двоє людей - фото: zp.npu.gov.ua

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах