Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області -

Рятувальники розповіли про наслідки обстрілів Запорізької області - фото: facebook.com/DSNSZP

Події
28 сiчня 2023 11:46

Російські війська кожного дня обстрілюють населені пункти Запорізької області. Рятувальники розповіли про наслідки ворожих атак.

Так, ворог уже вдруге обстріляв пожежну-рятувальну частину у Гуляйполі у ніч на 28 січня. У результаті у будівлі пробито дах, повилітали вікна, двері та ворота у гаражі. Уламки влучили у пожежну автоцистерну, осколками пробито переднє колесо та відсік з апаратами на стисненому повітрі, а також ємність для питної води.

Ворог обстріляв пожежну частину у Запорізькій області -Ворог обстріляв пожежну частину у Запорізькій області - фото: facebook.com/DSNSZP

Весь час частина слугувала острівцем безпеки і прихистком для сотень місцевих, що звертались по допомогу. Ніхто з людей через обстріл не постраждав, повідомили у ГУ ДСНС у Запорізькій області.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В одному з населених пунктів Запорізького району піротехніки виявили безпечні залишки ракети Х-59. Вибухонебезпечний предмет знищили фахівці з дотриманням правил безпеки.

Учора, 27 січня, внаслідок обстрілів у Запоріжжі загорілася металева споруда та речі в ній. Площа пожежі склала приблизно шість квадратних метрів. Рятувальники загасили вогонь.

Для забезпечення побутових потреб населення рятувальники привезли 15 тонн технічної води у Гуляйполе та Оріхів.

У ДСНС наголошують, що їхні підрозділи перебувають у підвищеній готовності на територіях, де тривають бої, після закінчення артобстрілів залучаються до ліквідації наслідків надзвичайних подій.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах