Стало відомо, які марки чаю та кави можуть зникнути в Україні

Стало відомо, які марки чаю та кави можуть зникнути в Україні.

Стало відомо, які марки чаю та кави можуть зникнути в Україні. Фото: supermag.kiev.ua

Події
26 сiчня 2023 21:16

Компанія, яка виробляла відомі у всій Україні марки чаю та кави, виявилася російською, через що напої, що полюбилися багатьом, зникнуть з ринку.

Нагадаємо, вчора Vgorode писав, що у Києві заарештували кошти чайної компанії, пов'язаної з РФ. Кошти з рахунків було переведено до ЗСУ.

У повідомленні прокуратури не було зазначено назву фірми-виробника та торгових марок, під якими продавали напої на українському ринку. Однак це стало відомо із повідомлення "Економічної правди". Рахунки заарештовано у ТОВ "Орімі Україна" (її інша назва - "ТС Трейд").

Компанія, рахунки якої потрапили під арешт, випускала марки чаю та кави, які продавалися у більшості продуктових магазинів України. Через арешт рахунків з українського ринку, ймовірно, може зникнути продукція наступних торгових марок: "Greenfield", "TESS", "Принцеса Гіта", "Принцеса Канді", "Принцеса Нурі", "Принцеса Ява", "Jardin", "Piazza del Caffe" та "Жокей".

Нагадаємо, в Україні заарештували корпоративні права та майно відомої мережі парфумерії Brocard, яка належить власниці російської мережі "Л'Етуаль" росіянці Тетяні Володіної.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах