У Запорізькій області підполковник СБУ зливав дані росіянам

У Запорізькій області підполковник СБУ злив дані росіянам - фото

У Запорізькій області підполковник СБУ злив дані росіянам - фото

Події
26 сiчня 2023 15:09

Співробітника одного з підрозділів СБУ у Запорізькій області викрили на розвідувально-підривній діяльності на користь російських спецслужб.

Як повідомили у СБУ, з початку повномасштабного вторгнення він став приховано збирати дані своїх колег по службі та секретну інформацію про матеріали досудового розслідування резонансних справ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними Генпрокуратури, підполковника затримали за фактом державної зради. Відомо, що, зокрема, його цікавили схеми розміщення блокпостів області. За допомогою свого мобільного телефону він фотографував документи, а потім через Теlegram та електронну пошту, зареєстровану на російському домені, передавав інформацію представникам країни-агресора.

У ході обшуків було виявлено мобільні телефони, сім-картки російських операторів, кошти, а також інші докази. Крім того, стало зрозуміло, що він має зв'язки, у тому числі і родинні, із представниками правоохоронних та державних органів РФ.

Наразі готується повідомлення про підозру, а також клопотання до суду про обрання запобіжного заходу.

У Запорізькій області підполковник СБУ зливав дані росіянам -У Запорізькій області підполковник СБУ зливав дані росіянам - фото: t.me/pgo_gov_ua/9025

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах