Окупанти збираються завезти на Запорізьку АЕС ремонтників із Білорусі

Окупанти збираються завезти на Запорізьку АЕС ремонтників із Білорусі -

Окупанти збираються завезти на Запорізьку АЕС ремонтників із Білорусі - фото: t.me/energoatom_ua

Події
25 сiчня 2023 15:44

Росіяни намагаються завербувати для роботи на Запорізькій атомній електростанції півтори сотні білоруських ремонтників.

Як повідомили у НЕК "Енергоатом", окупантам потрібен персонал для функціонування станції. Тому є ймовірність, що росіяни привезуть на український атомний об’єкт близько 150 фахівців з ремонту, котрі працювали на Білоруській атомній електростанції.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В енергетичній компанії вважають, що білоруські ремонтники потрібні для того, щоб нашвидкуруч лагодити пошкодження, що виникають внаслідок обстрілів, які самі ж росіяни й влаштовують. При цьому примусити українських атомників до співпраці російським окупантам не вдається. Для цього вони використовували всі методи – від обіцянок "золотих гір" до погроз, залякування та полону. Кількості кваліфікованого персоналу на станції катастрофічно бракує.

Нагадаємо, що протягом минулої доби росіяни завдали більше 80 ударів по території Запорізької області. Під ворожим прицілом опинилися близько 20 населених пунктів. Унаслідок російських обстрілів були зруйновані або пошкоджені декілька будинків. Один чоловік отримав осколкові поранення.

Будьте в курсі останніх новин – підписуйтесь на наші сторінки в InstagramViber і Facebook.  Також ви можете знайти попутників або водіїв в чаті "Запоріжжя, підвези" або просто поспілкуватися на будь-які теми в Viber–чаті.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах